Yoga Kundalini amb Nunu


Les sessions de Kundalini Ioga són l’espai de connexió amb un mateix, dissenyats per a asserenar la ment, aprendre a observar i gestionar les teves emocions mentre treballem el cos a través d’una pràctica amable alhora que vigorosa i espiritual.

És molt recomanable per a persones amb nivell inicial.

Ens agradaria molt comptar amb tu!

Tots els dimarts de 17h – 18:30h

Introducció al Kundalini Ioga

Kuṇḍalinī Yoga és la ciència, l’art i la tecnologia que et permet accedir i utilitzar el teu propi poder creatiu per elevar la teva consciència i així, sanar-te.

El poder creatiu que tots tenim, denominat Shakti, roman adormit a la base de la columna vertebral. Aquesta idea es representa amb la imatge d’una serp enrotllada (Kuṇḍalinī vol dir enrotllat). I és a través de la pràctica iòguica com despertem aquesta Energia o poder creatiu.

Tal com va ser ensenyada pel Yogui Bhajan, Kundalini Ioga consisteix en una sèrie d’exercicis o postures (āsana) combinats amb exercicis de respiració (prāṇāyāma), gestos de dits i mans (mudra), contraccions corporals (bandha), recitació de mantres i meditació. Per tant, combina respiració, moviments, sons, meditació i relaxació per curar el cos i la ment, per treballar en cada aspecte de tu i permetre a l’esperit fluir lliurement.

Sat Nā