Vinyasa Yoga amb Espirals Biomecàniques amb Anna Mata

Em dic Anna i sóc una apassionada de l’experimentació amb el cos i el so com a camí d’autoconeixement. Des de molt petita he tingut la sort d’estar en contacte amb la música i amb l’expressió i consciència corporal fet que em va acostar directament al Ioga des dels 18-19 anys.

Amb el temps i gràcies a diversos viatges he anat aprenent noves mirades sobre la disciplina i sobre com acostar-me al cos. La música com a eina terapèutica és l’altra via que m’acompanya sempre en les meves sessions.

L’autopràctica del ioga em permet connectar amb l’observador intern i distanciar-me de les situacions per tal de poder-les veure amb la distància. Entrar dins el silenci i observar les sensacions que sorgeixen en cada una de les postures o seqüències.

Sóc mestra de música, Musicoterapeuta i vaig fer la formació de Hatha Vinyasa Yoga al 2015 a Yogaroom Barcelona. On actualment hi estudio una altre estil de ioga més tradicional.

La meva relació amb els infants, joves i adolescents és de fa més de 20 anys. I acompanyant en processos més terapèutics en fa més de 10.

COM SÓN LES SESSIONS DE VINYASA YOGA?

Són sessions molt fluides, on trobaràs el contacte amb tu mateixa, i aprendràs si ho permets, a acceptar tot allò que va sorgint. El moviment va encadenant cada postura a través de la respiració. Les sessions s’inicien sempre amb una meditació, escalfament, i tot seguit la salutació al sol o sūrya namaskār (amb espirals biomecàniques), seqüència creativa de postures de peu on l’energia va augmentant , postures de terra (per baixar el ritme) i finalment la relaxació final o śavāsana.

Un dels principals pilars és sempre la consciència del teu propi cos a través de l’alineació en cada moviment i postura.

HTots els dilluns de 19:15h a 20:30h

COM SÓN LES SESSIONS DE YOGA KIDS&TEENS?

Són sessions molt diferents a les de Vinyasa, però tenen el mateix objectiu comú: prendre consciència del propi cos i dels missatges que aquest ens envia.

La sessió és molt creativa i inclou diverses metodologies. El Ioga s’introdueix en forma de joc creatiu, on es fa servir l’art com a expressió creativa i innovadora, i a través d’aquest, mica en mica, es van introduïnt diferents postures o āsanas. La cançó, el moviment, la respiració i la relaxació són els pilars que sense adonar-se’n els conduiran a valors com la compassió, l’ autoestima, la solidaritat, entre d’altres.